Warning: Creating default object from empty value in /homepages/15/d533597783/htdocs/tours360/wp-content/themes/tower/admin/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Info legal – tours360 Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/15/d533597783/htdocs/tours360/wp-content/themes/tower/includes/core/codeless_slideshow.php on line 59
class="page-template-default page page-id-3709 header_11 nicescroll sticky_active fullwidth_header header_transparency wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1 vc_responsive">

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/15/d533597783/htdocs/tours360/wp-content/themes/tower/includes/core/codeless_slideshow.php on line 59

INFORMACIÓ LEGAL

El lloc web i el domini tours360.es corresponen a Online Business Service SCP (en endavant Online Business Service), amb CIF J55198295 i domicili al Polígono Industrial DEPAL, nau 6 d’Ullà (CP 17140), Girona, Espanya.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys, pertanyen a Online Business Service, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Online Business Service presenta aquests continguts amb finalitats d’informació de les seves creacions i publicitat. Online Business Service n’autoritza la utilització exclusivament amb aquestes finalitats. En qualsevol cas, la utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Online Business Service, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.
No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a tours360.es(framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que Online Business Service actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Online Business Service manifesta que les referències dels productes i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Online Business Service fins a la contractació expressa d’una comanda.

Online Business Service es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

Online Business Service no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.